Uslovi korišćenja

Poštovani kupci,

MS Group Technology d.o.o. je predstavnik u prodaji i pružanju usluga i rešenja u oblasti mrežne i računarkse IT opreme. Nudimo vam širok spektar rešenja i usluga prilagođenih kako malim, tako i velikim kompanijama. Bez obzira na potrebe vaše organizacije, imamo odgovarajuća rešenja iz široke palete nove i refabrikovane opreme vodećih brendova u industriji.

Molimo vas da pažljivo pročitate opšte uslove online kupovine (u daljem tekstu Uslovi korišćenja) pre upotrebe internet prodavnice na zvaničnom sajtu MS Group Technology d.o.o.

 1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu msgroup.rs i svim njegovim sadržajima.
 2. Kupac je svako pravno ili fizičko lice koje kupuje proizvod.
 3. Online Prodavac, u konkretnom slučaju MS Group Technology d.o.o., je lice koje vrši prodaju proizvoda putem ovlašćene internet stranice.

MS Group Technology d.o.o. na ovlašćenoj internet prezentaciji (sajtu) sadržaje objavljuje u dobroj nameri.

Stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo MS Group Technology d.o.o. i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti, pri čemu se moraju poštovati sva navedena upozorenja o autorskim pravima.

Nije dozvoljena nikakva promena sadržaja ovog sajta od strane trećeg lica ni na koji način, niti reprodukcija ili javno prikazivanje, izvođenje, distribucija ili  bilo koji drugi način javne ili komercijalne upotrebe.

Svi sadržaji sajta koristite se isključivo na vlastitu odgovornost i naša kompanija  se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu daljim korišćenjem I distribucijom.

Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u nekomercijalne svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Korišćenjem naše internet prodavnice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili Uslove.

MS Group Technology d.o.o. Pančevo zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst.     

Kupovinom putem našeg sajta, zaključujete Ugovor o prodaji na daljinu sa

Društvo sa ograničenom odgovornošću MS Group Technology d.o.o.
Karađorđeva 98/9, Pančevo
Delatnost i šifra delatnosti: 6209 - Ostale usluge informacione tehnologije
Matični broj: 21449989
PEPDV broj: 588500
Poreski broj (PIB): 111254116

na koji će se primenjivati odredbe Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o trgovini, Zakona o obligacionim odnosima i drugih važećih propisa Republike Srbije. 

Potvrđivanjem porudžbine na Sajtu potvrđujete sledeće:

 • da su Vam poznati uslovi poslovanja, odnosno da Vam je pružena stvarna mogućnost da se upoznate sa njihovom sadržinom,
 • da su Vam, pre potvrđivanja porudžbine na našem sajtu, na jasan i razumljiv način u skladu sa obavezom obaveštavanja Kupca pružena sva neophodna obaveštenja od strane MS Group Technology doo, kao i
 • da u svojstvu Kupca dajete svoju saglasnost na uslove poslovanja.

 

Informacije o isporuci i načinu plaćanja

Isporuka

Roba se isporučuje kurirskom službom ili se lično preuzima.
Za narudžbine čiji je iznos 6000 dinara ili veći MS Group Technology Vam pruža besplatnu isporuku robe na teritoriji cele Srbije.
Ukoliko je vrednost narudžbine manja od 6000 dinara, cena isporuke će biti tarifirana po cenovniku kurirse službe.

Dostava robe je za 24 do 72h sati ne računajući vikende i državne praznike.

 

Načini plaćanja: 

Postoje četirii načina plaćanja:

 1. Nalog za prenos (Virmansko plaćanje) 
 2. Pouzećem u govotovini po isporuci robe

   

Za pravna lica dostupan je gotovinski račun ali se to mora naglasiti pri poručivanju, odnosno pre izdavanja fiskalnog računa. Za pravna lica dostuno je naravno i izdavanje fakture, opet, mora se naglasiti pri poručivanju.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. 

Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Politika privatnosti i zaštita podataka

Politika privatnosti

U odeljku politika privatnosti je detaljno objašnjeno kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

MS Group Technology, sa sedištem na adresi Karađorđeva 98/9, Pančevo, predstavlja entitet koji obrađuje vaše podatke o ličnosti. Možete nas kontaktirati putem emaila na office@msgroup.rs ili telefonom na +381 63 417 527.

Vrste podataka o ličnosti koje prikupljamo

MS Group Technology prikuplja sledeće podatke o ličnosti:

 • Email adresa
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Adresa stanovanja

Obrada podataka o ličnosti: Vrste, svrha, korisnici i automatizacija

Podatke o ličnosti koristimo isključivo za pružanje osnovnih usluga. Ova obrada vrši se na osnovu zaključenja ili izvršenja ugovora.

Vaše podatke o ličnosti ne prosleđujemo, ne prodajemo, niti iznajmljujemo trećim licima.

Vaše podatke štitimo primenom enkripcije podataka i sistema privilegija i rola.
MS Group Technology čuva vaše podatke tokom vremenskog perioda trajanja garancije od 12 do 24 meseca.
Ne vršimo automatizovano donošenje odluka i profilisanje.

Transfer podataka o ličnosti 

MS Group Technology ne vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Evropske unije. Takođe, ne vršimo transfer podataka o ličnosti van teritorije Republike Srbije.

Prava građana

Imate sledeća prava u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti:

 • Potvrda da li obrađujemo vaše podatke o ličnosti
 • Pristup vašim podacima o ličnosti
 • Ispravka vaših podataka o ličnosti u slučaju greške
 • Brisanje vaših podataka o ličnosti
 • Prekid obrade vaših podataka o ličnosti
 • Odbijanje da se vaši podaci o ličnosti obrađuju
 • Prenos podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge

Prava možete ostvariti kontaktiranjem MS Group Technology na sledeće načine:

 • Adresa: Karađorđeva 98/9, Pančevo
 • Email: office@msgroup.rs
 • Telefon: +381 13 211 1751

Nadležni organ

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.

Ova politika privatnosti može biti ažurirana u skladu sa zakonskim zahtevima i promenama u našim uslugama. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu radi ažuriranja.

Politika upotrebe kolačića  

Samim korišćenjem našeg sajta www.msgroup.rs, saglasni ste po pitanju korišćenja kolačića u skladu sa našom politikom upotrebe kolačića.
Kolačići su informacioni paketi koji se skladište na Vašem elektronskom uređaju prilikom posete sajtova, a njihova namena jeste pružanje podataka korisničkog iskustva koje korisnik ostvaruje prilikom posete sajtu.

Kolačići se dele na:

 • obavezne - to su oni koji stranicu čine upotrebljivom omogućavajući neke od osnovnih funkcija, poput navigacije, i njima se teži poboljšanju korisničkog iskustva
 • trajne - oni koji ostaju duže u uređaju, odnosno pretraživaču, osim ukoliko ih korisnik manuelno ne ukloni. Njihova namena je omogućavanje brzog i praktičnog pristupa sajtu. Kao primer možemo navesti opciju ‚‚ostanite prijavljeni’’ koja se koristi kod velikog broja sajtova
 • statističke - služe za web analitiku, merenje posećenosti, takođe pružaju i uvid u način korisnikove komunikacije sa stranicom
 • marketinške - koriste se za praćenje posetilaca u okviru stranice i na osnovu prikupljenog se posetiocu, odnosno korisniku, prikazuju relevantni oglasi i podsticaj na učestvovanje.

U upotrebi se još nalaze i tzv. kolačići treće strane. U pitanju su Facebook i Google analytics i služe u analitičke svrhe. Google analytics prikuplja informacije kroz kolačiće (o vašoj IP adresi) i skladišti ih na svojim serverima u SAD. Vašu IP adresu Google ne povezuje sa  drugim Google podacima.
U svakom trenutku možete obrisati kolačiće ili podesiti pretraživač da ne prihvata kolačiće.