Kategorije proizvoda
O aplikaciji

FleetCon Manager omogućava praćenje vozila i voznog parka u domaćem i međunarodnom saobraćaju, koristeći OpenStreet mape i GoogleMaps servise. U okviru mape imate mogućnost da označite važne lokacije i objekte. Vašu flotu možete pratiti na teritoriji cele Evrope.

Sistem pruža brz i lak pregled istorijskih podataka, incidenata (naglo ubrzanje, kočenje, skretanje), i omogućava kreiranje SMS ili email alarma. FleetCon hardverski uređaji pružaju visoku sigurnost transporta sa dugom autonomijom baterije, nezavisnošću od eksternog napajanja. Ovaj napredni sistem pomaže transportnim i drugim firmama da poboljšaju kvalitet rada voznog parka i smanje troškove, što stvara održivu prednost na tržištu.

Način rada FleetCon sistema za satelitsko praćenje vozila:

FleetCon prati vozila koristeći GPS uređaj za pozicioniranje i dodatne senzore za realno vreme praćenja funkcionalnosti. Satelitski signal locira vozila i beleži sve podatke na serveru, od trenutka ugradnje, u cloud sistemu.

Uređaj u vozilu funkcioniše putem SIM kartice i mobilne mreže (GPRS/GSM), šaljući podatke o poziciji, brzini i smeru kretanja vozila na centralni server. Aplikacija podržava sve uređaje sa internet konekcijom.

Sva vozila se prate u stvarnom vremenu ili putem izveštaja o kretanju u određenom vremenskom intervalu.

Koje su prednosti FleetCon manager sistema za praćenje vozila i zašto izabrati naš sistem?

Jednostavno praćenje i upravljanje voznim parkom na teritoriji cele Evrope
FleetCon Manager, kroz napredni sistem, omogućava jednostavno praćenje i kontrolu vašeg voznog parka u domaćem i međunarodnom saobraćaju.


Smanjuje vaše troškove održavanja
Praćenjem iskorišćenja vremena rada vozila, uključujući vreme vožnje, pauze, dnevne odmore, parkiranje, vreme čekanja na opsluživanje, kašnjenja, održavanje vozila i neangažovano vreme na parkingu, FleetCon Manager omogućava efikasnu kontrolu troškova flote. To uključuje poremećaje u vremenu isporuke, zastoje u saobraćaju, odstupanja zbog otkaza vozila ili opreme na vozilu, odstupanja zbog nedostatka vozača, potrošnju goriva i specifičnu gorivnu efikasnost.


Integracija i prilagođavanje vašim zahtevima i načinom rada
FleetCon manager možete prilagoditi Vašim poslovnim procesima i integrisati sa specijalizovanim softverima.


Nema skrivenih troškova
Prilikom kreiranja ponude i potpisivanja ugovora nema naknadnih skrivenih i dodatnih troškova. Svi troškovi sistema su transparentni i prikazani u tri nivoa modela ponuda.

Korisnička podrška 24/7
Naš korisnički servisni centar je dostupan svakodnevno tokom cele godine, pružajući vam podršku i pomoć u svakom trenutku.

Primena FleetCon usluge

Transport robe i distribucija
FleetCon omogućava unapređenje rada i kontrole voznog parka uz pomoć alata za upravljanje koji su prilagođeni potrebama međunarodnog i domaćeg transporta robe. Obezbeđuje evidenciju pređenih kilometara (po danima, nedeljama, mesecima), nivoa goriva (izveštaji o potrošnji i sipanju), prelazaka granica, načina vožnje i vremenu isporuke na osnovu ulaska u zadate zone itd.


Dostava i kurirska služba
Ugradnjom GPS sistema za identifikaciju vozača, svi izveštaji o radu i kontroli voznog parka dobijaju informaciju o vozaču koji je upravljao vozilom. FleetCon sistem omogućava da se isprati koliko je koji vozač radio tokom dana, utvrdi ko je napravio uzurpaciju vozila ili prekršaj na osnovu vremena provedenog upravljajući vozilom. Svi podaci se dobijaju u realnom vremenu i kroz detaljne izveštaje.


Taksi i prevoz putnika
U okviru FleetCon aplikacije omogućen je lakši uvid u kretanje i praćenje vozila taksi i linijskih prevoznika. Sistem omogućava uvid u ulaz u taksi stanice na osnovu kojih dispečer može na najlakši način dodeliti vožnju i optimizovati vozni park koji će ubrzati radne procese.


Rent a car i komercijalna vozila
FleetCon aplikacijom dobijate mogućnost praćenje vozila u realnom vremenu, kontrolu brzine I potrošnje goriva.

Službe obezbeđenja
GPS satelitsko praćenje vozila za službe obezbeđenja omogućava uvid u posete tački od interesa, zadržavanje na istim kao i mogućnost korišćenja panik tastera (uzbune) koji alarmira dispečera. Planiranjem putanje kretanja i posete zadatim mestima, gde dolazi do otvaranja i zatvaranja sigurnosnih vrata, moguće je unaprediti bezbednost kao i optimizovati rute koje dovode do smanjenja troškova goriva.

Građevinske i poljoprivredne mašine
Za visok nivo upravljanja obezbeđeni su merači goriva koji mere protok goriva i vrše precizne proračune. Na taj način sprečava se zloupotreba sa gorivom u vozilu i obezbeđuje se kompletan uvid u zapremine velikih rezervoara. U okviru ove delatnosti značajnu ulogu ima beleženje radnih sati za radne mašine koji se mogu videti kroz izveštaje.

Uređaji

Hardverski GPS modemi predstavljaju najekonomičnije rešenje za pouzdano povezivanje sa softverskim sistemima za praćenje vozila. Naša aplikacija koristi najsavremenije i najkvalitetnije modele modema kompanije Teltonika Networks koji pružaju raznovrsne mogućnosti i posebno su dizajnirani da odgovore na sve izazove u industriji Interneta stvari (IOT). Pored modema, naš sistem za očitavanje velikog broja parametara koristi različite tipove senzora, sonda i RFID kartica.

GPS modemi

FMB120 tracker, profesionalni uređaj sa unutrašnjim GSM i GNSS antenama visokog pojačanja, sposoban je prikupljati GPS koordinate i druge korisne podatke te ih prenositi putem GSM mreže na server.


Ovaj uređaj je optimalan za primene gde je neophodno pratiti lokaciju udaljenih objekata, kao što su upravljanje voznim parkom za potrebe različitih delatnosti, uključujući logističke kompanije i transportere. FMB120 modem efikasno obavlja zadatke na udaljenim objektima, uključujući nadgledanje, prikupljanje raznolikih informacija i praćenje statusa.

LV-CAN 200 je dizajniran za prikupljanje podataka sa 1500 različitih modela lakih vozila, kamiona i autobusa. Pristup podacima CAN Bus omogućava operaterima voznog parka da izveštavaju o širokom spektru informacija. LV-CAN 200 adapter omogućava čitanje parametara kao što su: nivo goriva, brojač kilometara, potrošnja goriva, broj obrtaja u minuti, temperatura motora itd.

Senzori i sonde
 
Optimizovani digitalni merač goriva pruža precizne podatke o promenama zapremine goriva u rezervoarima u realnom vremenu. 

Kada se poveže sa GPS modemskom jedinicom, omogućava generisanje različitih izveštaja, uključujući prosečnu potrošnju, dijagram potrošnje goriva i unos/istakanje goriva. Podaci o nivou goriva se čuvaju u bazi podataka za kreiranje izveštaja koji prate kretanje nivoa goriva tokom vremena, identifikujući skokove i padove. Ugradnjom ovog merača dobijaju se i procene potrošenog goriva i prosečne potrošnje.

Tempreaturni senzor služi za merenje temperature u komorama različitog tipa. Povezivanje sa GPS modemskom jedinicom omugućava korisniku da u svakom trenutku ima uvid u trenutnu temperaturu komore u kojoj je postavljen senzor.


Identifikacija vozača

RFID kartice su ključna oprema za kontrolu pristupa, praćenje radnog vremena, upravljanje vozilima i slično, omogućavajući kontrolu i optimizaciju kroz različite izveštaje.

Korišćenje RFID kartica je brzo i jednostavno – prislanjanjem na instalirani čitač u vozilu, vozač se identifikuje u roku od nekoliko sekundi. Čipovi u RFID karticama teško su klonirati ili falsifikovati, pružajući visok nivo zaštite. Dodatno, zaštitni hologrami koji se vizuelno proveravaju ne mogu se kopirati, čime se obezbeđuje nivo sigurnosti blizak biometriji (otisak prsta, skener rožnjače).


iButton identifikator vozača, uz pomoć GPS uređaja, omogućava efikasno upravljanje i optimizaciju vozača u službenim vozilima. Kao ključ, iButton pruža relevantne podatke o osobi koja upravlja vozilom, predstavljajući najjednostavniji način dodeljivanja ovlašćenja vozačima.

Ovaj identifikator funkcioniše i kao imobilizator, sprečavajući pokretanje vozila bez prethodnog skeniranja iButtona. Takođe, integrisani sistem za ovlašćenu vožnju vodi evidenciju o vozačima putem iButton ID-a, koristeći ga za potvrdu identiteta i praćenje ovlašćene vožnje.

U zavisnosti od vaših potreba, FleetCon nudi 3 vrste paketa ponude.

Basic paket
Pregled vozila

Istorija (Istorijski pregled, Incidenti)

Izveštaj (Izveštaj, Ukupno pređeni kilometri)
Podešavanja (Vozači, Audit log, Vozila (edit i ažuriranje km) 

I/O privatna/službena (opciono)
LVCAN/ALL CAN 300 (opciono)
LLS (opciono)
Superadmin (Klijenti, Uređaji, Administrativne dozvole, Administratori, Timo Com, Kreiranje notifikacija)

Mobilna aplikacija
Standard paket
Pregled vozila

Istorija (Istorijski pregled, Incidenti)

Izveštaj (Izveštaj, Ukupno pređeni kilometri)

Lokacija ( POI, Rutiranje)

Servisna knjiga (Evidencija kontakata, Planiranje servisa, Nastapajući servisi, Unos goriva)
Podešavanja (Vozači, iButton usluga, Vozila - vozači, Radno vreme vozila, Katagorije alarma, Korisničke dozvole, Korisnički sistem, Automatsko izveštavanje, Bulk import, Audit log, Neradni dani, Vozila (edit i ažuriranje km)
I/O privatna/službena
LVCAN/ALL CAN 300 (opciono)
LLS (opciono)
Superadmin (Klijenti, Uređaji, Administrativne dozvole, Administratori, Timo Com, Kreiranje notifikacija)

Mobilna aplikacija
Advance paket
Pregled vozila

Istorija (Istorijski pregled, Incidenti)

Izveštaj (Izveštaj, Ukupno pređeni kilometri)

Lokacija ( POI, Rutiranje)

Servisna knjiga (Evidencija kontakata, Planiranje servisa, Nastapajući servisi, Unos goriva)
Podešavanja (Vozači, iButton usluga, Vozila - vozači, Radno vreme vozila, Katagorije alarma, Korisničke dozvole, Korisnički sistem, Automatsko izveštavanje, Bulk import, Audit log, Neradni dani, Vozila (edit i ažuriranje km)
I/O privatna/službena
LVCAN/ALL CAN 300
LLS (opciono)
Superadmin (Klijenti, Uređaji, Administrativne dozvole, Administratori, Timo Com, Kreiranje notifikacija)

Mobilna aplikacija
Korpa
Sign in

Nemate nalog kod nas?

0 Uporedi
0 Lista želja
0 items Korpa