HUAWEI ONT HG81222H

HUAWEI ONT HG8122H GPON 2X RJ45 1000MB/S,1X RJ11,RF CATV,SC/APC

3.600 rsd

  • Isporuka besplatna za porudžbine preko 10.000 din

Isporuku vršimo putem kurirski službi i cena isporuke za porudžbine ispod 10.000 din se naplaćuje po cenovniku kurirske službe.

Opis

HUAWEI HG8122 je interna optička mrežna terminalna jedinica (ONT) za kancelarije i kućne korisnike (SOHO). Optički mrežni terminal (ONT), instaliran na korisničkoj strani u FTTH rešenjima, koristi GPON tehnologiju i omogućava pristup velikim mrežama za prenos podataka, kako u domovima, tako i u kancelarijama. Terminal HG8122 je opremljen sa dva GE porta i jednim POTS portom. Garantuje brzi kanal za prenos podataka putem optičkog vlakna, sa brzinom prenosa ka korisniku od 1.244 Gbit/s i brzinom prenosa do 2.488 Gbit/s. Možete uživati u visokokvalitetnim uslugama prenosa podataka. HD video, brz pristup internetu i glasovne usluge – sve funkcioniše glatko i bez problema.

Autentifikacija terminala u mreži bazira se na serijskom broju, lozinci ili serijskom broju + lozinci. Softver se može konfigurisati i ažurirati lokalno putem grafičkog interfejsa u web pregledaču. Daljinsko upravljanje i ažuriranje putem OMCI je takođe moguće. Instalacija i konfiguracija terminala je brza i laka. Dovoljan je samo jedan klik putem NMS u Huawei sistemu za upravljanje.

Terminal HG8122 koristi i IPv6, podržava IPv4/IPv6 dual stack i DS-Lite. Autentifikacija terminala u mreži zasniva se na serijskom broju. Softver se može konfigurisati i ažurirati lokalno putem grafičkog interfejsa u web pregledaču. Daljinsko upravljanje i ažuriranje putem OMCI je takođe moguće. Instalacija i konfiguracija terminala je brza i jednostavna.

Terminal HG8122 koristi i IPv6, podržava IPv4/IPv6 dual stack i DS-Lite. Garantuje brz kanal za prenos podataka putem optičkog vlakna sa brzinom prenosa ka korisniku od 1.240 Gbit/s i brzinom prenosa do 2.48 Gbit/s. Možete uživati u visokokvalitetnim uslugama prenosa podataka. HD video, brz pristup internetu i glasovne usluge sve funkcioniše savršeno i bez ikakvih problema.

Karakteristike HUAWEI HG8122:

  • Osetljivost prijemnika: -27dBm
  • Talasne dužine: US 1310 nm, DS 1490 nm, CATV 1550 nm
  • Filter za blokiranje talasnih dužina (WBF)
  • Filtriranje MAC adresa
  • PPPoE/DHCP/Static Layer3 podrška
  • Podrška za IPV4/IPV6